به گزارش مشرق، محمد حسین حمزه طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
دفاع شجاعانه از عدالت و مبارزه قدرتمندانه با فساد، طبعا مطلوب مفسدان، رانتخواران و دنیا پرستان نیست. از این رو، انگیزه بالا و حرکت انقلابی و نیرومند قوه قضائیه در راه ستیز با فساد از سنگاندازی متضرران از اقامه عدل بینصیب نمیماند. مسئلهای که حکیم متأله انقلاب روز شنبه در ارتباط تصویری با مسئولان قوه قضائیه بداناشاره داشتند و راه مقابله با آن را توکل بر خدا، عدم انفعال، استقامت و ادامه شجاعانه مسیر تحول دانستند.
در همین زمینه باید یادآور شد که این مسئله باید موجب افتخار قوه قضائیه باشد که به خاطر اجرای عدالت مورد هجمه ناجوانمردانه قرار میگیرد. این راهی است که مولای متقیان نیز برای استقامت در آن به خاک و خون غلتید؛ «قُتِلَ فی مِحْرابِ عِبادَتِهِ لِشِدَّهًْ عَدْلِهِ.»
قوه قضائیه وقتی رفیق و فامیل نمیشناسد، در مسیر حق حرکت میکند، باطل را سیلی میزند و تار و مار میکند، علاوهبر اینکه نور امید را در دلها روشن کرده است، مورد بغض و عداوتورزی نیز قرار میگیرد.
ذیل همین موضوع، نکته دیگری که مقتدای انقلاب بداناشاره فرمودند، جوسازی رسانهای علیه تحول در قوه قضائیه بود؛ «در افکار عمومی مردم وسوسه ایجاد میکنند که واقعاً یکی از مواردِ «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاس» اینجا است. یکی از کارهایی که میتوانند بکنند این است که عزم راسخ سردمداران تحوّل را متزلزل کنند؛ دائماً مشاورتهای گوناگون که «این کار مصلحت نیست.»
امروز یکی از میدانهای اصلی مبارزه و جنگ بین حق و باطل رسانه است. مقولهای که تأثیر آن از جنگافزارهای نظامی نیز بیشتر است. جنگ رسانه آرایش پیچیده و متکثری دارد. دشمن به جای خرج پول و تدابیر نظامی برای تصرف یک منطقه، کاری میکند که دنبالههایش در آن صحنه به سودش کار کنند.
مطبوعات یک طیف سیاسی در داخل به جای تبیین حقایق، نه تنها در مواردی که مفسد از جناح آنهاست، جانب او را میگیرند بلکه با بهانههایی نظیر «برخورد با مسببان و مسئولان مقصر، موجب ضعف نظام تصمیمگیری است»، «باید با علت فساد مبارزه کرد نه مفسد» و «به حاشیه بردن مبارزه بیملاحظه دستگاه قضا و سوءاستفاده از آن در جهت اهداف نامشروع سیاسی خود» درصدد یأسپراکنیاند و تقلا دارند امید و اعتمادِ افزایش یافته مردم به دستگاه قضا را به نا امیدی بدل سازند. با این وضعیت، این رسانهها که باید مایه رشد جامعه و روشنگری باشند، به دستگاه پمپاژ یأس تبدیل و مرتکب خطای بزرگی شدهاند و به بیقانونی و تضییع حقوق ملت دامن میزنند.
اما برخلاف تبلیغات منفی آنها، این مبارزه موجب امنیت اقتصادی و گسترش فعالیت صحیح اقتصادی است. این طیف خوب میداند که قوه قضائیه مقتدر و مورد اعتماد یکی از ارکان نظام اسلامی و از نشانههای کارآمدی آن است اما با بهانههای واهی، منفیبافی و سعی برای از بین بردن امنیت روانی جامعه، خود را در نقطه مقابل موفقیت دستگاه قضا جای داده است.
قوه قضائیه در مقابل این بلندگوهای بیگانه و حرفهای پوچ آنها، نیک واقف است که راه درستی را انتخاب کرده و نباید دچار انفعال شود. خوب بر این واقعیت متقناشراف دارد که پنجه قدرتمند نظام اسلامی است و نبایدگریبان مفسدان و نقاط اصلی فساد را رها کند. دستگاه قضا که اجرای عدالت و قانون سرلوحه وظایف آن است، باید به طرز مستمر در راه اعتلای خود بکوشد.
سالهاست که مبارزه با فساد جریان دائمی و فراگیر پیدا کرده است. علیه این حرکت انقلابی، دشمنیهایی از جمله در عرصه رسانه هست که مقابله با آن نیازمند «جهاد رسانهای» با نگاه کلنگر و تمدنی است. قوه قضائیه که سرپنجه عدالت را بر قلمهای درشت از فساد گذاشته و قدرتمندانه و امیدوارانه در حال حرکت است، رکن نظام اسلامی است که در مسیر بنای تمدن نوین اسلامی و رساندن بشر به حیات طیبه قرار دارد. عدالت از نیازهای اصلی حیات طیبه است. دستگاه قضا میبایست حرکت انقلابی خود را تداوم دعوت و حرکت انبیاء و ائمه هدی(علیهمالسلام) بداند و آن را در سنجش نزدیکی به هدف بزرگ ساخت تمدن اسلامی و میزان تأثیرگذاری بر آن قرار دهد. مجاهدت در راه استقرار عدالت در میانه هجمهها و تاختو تازها وقتی با اعتنا و توجه به این امر بنیادین و سرنوشتساز و لحاظ نگاه کل نگر و تمدنی همراه شود، رهاوردش پیروزی و انشاءالله اتصال به منجی عدالت گستری که دنیا منتظر اوست؛ «یملأ اللَّه به الأرض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا»